Hout is mooi

Houthandel is een eiken ladekastje waarbij je zelf de fronten van de lades uit kunt kiezen.

Er zijn ontzettend veel mooie houtsoorten, maar smaken verschillen. Daarom is het zo leuk dat je zelf kunt kiezen welke houtsoorten jij wilt combineren in jou versie van dit ladekastje! In elk frontje is de naam van de gebruikte houtsoort handmatig gestempeld. Makkelijk om de verschillende houtsoorten te leren kennen, maar ook nog eens erg praktisch om te onthouden wat ook alweer in welk laatje ligt.

Een verzameling van wat traditionelere houtsoorten (zoals het kastje dat hiernaast is afgebeeld) kan erg mooi zijn. Maar ook een combinatie van een aantal houtsoorten die qua kleur en tekening erg verschillend zijn levert een erg mooi effect op . En zelfs de volgorde waarin de laatjes in het kastje geplaatst zijn, kan een groot verschil uitmaken. Met Houthandel koop je een tijdloos meubel waar je nog lang naar zult blijven kijken

Houthandel komt in drie hoogtes: 9, 7 en een nachtkastje dat bestaat uit 3 lades (resp. 140 cm, 112 cm en 55 cm hoog). Maar op verzoek kunnen afwijkende hoogtes gemaakt worden. De breedte van het kastje is 45 cm en de diepte is 40cm. Uiteraard past een vel A4 papier ruim in de lades.

Aangezien de maten van de lades vast liggen, kunt je gemakkelijk ladenfronten nabestellen. Hierdoor kan Houthandel moeiteloos met je interieur, of je smaak meeveranderen. De prijs per kastje is afhankelijk van de hoogte en van de frontjes die je kiest. Een gemiddeld kastje van 7 lades hoog bedraagt om en nabij €895. Ik nodig je uit in mijn werkplaats om te komen kijken naar het assortiment houtsoorten, en daaruit je verzameling frontjes te kiezen!